Søllerød Skytteforening

 

Startside

Nyheder

Priser

Kalender

Historie

Medlemmer

www.ssf-1910.dk

 NYE LUFTPISTOLER

Vidste du at ...

Søllerød Skytteforening er stiftet i 1910 under navnet "Vedbæk Skytteforening". 

Anden information

Short Cut's
 
Publikationer
 
 ------- bemærk ---------

 

Søllerød Skytteforening startede i 1910 som Vedbæk Skytteforening, der holdt skydeøvelser med riffel i baggården til det daværende Vedbæk Hotel.

 

 

Her mødtes håndværkere, handlende og fiskere om en fælles interesse for skydevåben med efterfølgende indtagelse af en passende mængde bayersk øl og brændevin i sikker afstand af 'madammerne'. Det sportslige islæt var måske mindre iøjnefaldende, men stemningen var høj ved den årlige fugleskydning, når den stolte vinder blev udråbt som fuglekonge.

 

 

Senere flyttede man til nyindrettede baner på Rudersdal idrætsanlæg, foreningen kom ind under Danske Skytte-, gymnastik- og idrætsforeninger og Dansk Skytteunion, og vi begyndte at stille op ved de indenlandske stævner.

Ved overflytningen til det i 1971 nyopførte Rundforbi Stadion fik vi separate pistol- og riffelbaner samt gode opholdslokaler i et inspirerende miljø.

Med årene fulgte fine sportslige resultater specielt i skydning med fripistol og junior salonriffel, og foreningen arbejder fortsat videre i den ædle indsats for skydesportens fremme.

 

Copyright ® 2004 www.ssf-1910.dk
Startside  Nyheder  Priser  Kalender  Historie  Medlemmer